Fødselsmodning

Fødselsmodning med zoneterapi

Med zoneterapi kan kroppen modnes og forberedes til et bedre vearbejde, fødselsforløb og et harmonisk efterfødselsforløb.

Der er altså ikke tale om en fødselsigangsættelse, det kan efter min opfattelse kun ske medicinsk eller med manuelle indgreb.

Med zoneterapi kan energier bringes i balance. Spændte muskler kan afspændes, hormon- og nervesystem stimuleres og kroppen forberedes til at yde sit bedste. Det er en enorm præstation at gennemføre en fødsel og her er det naturligvis helt afgørende at kroppen er i balance og blandt andet kan lave nogle gode veer. Fødselsmodning kan ske fra starten af terminsperioden – uge 37

Uanset om fødslen foregår vaginalt eller ved kejsersnit, er det en stor præstation og belastning for kroppen. Derfor kan det være gavnligt at blive hjulpet på vej med zoneterapi.

Fødselsmodning med zoneterapi kan bookes online. Du vælger zoneterapi, voksen.

Fødselsmodning – pakkeløsning

I samarbejde med Caroline, der er jordemoder i Vild med fødsel, tilbyder vi en fødselsmodning-pakkeløsning. Her tilbydes fødselsmodnende zoneterapi hos mig. Samtale, undersøgelse og behandling hos Caroline. Ønsker du pakkeløsning eller vil du vide mere, kan jeg kontaktes på telefon eller e-mail.