Virksomhedsordning

Moderne personalepleje, der betaler sig

For erhvervslivet er det af stor betydning af have gode og dygtige medarbejdere, som kan og vil yde en helhjertet indsats for virksomheden og dens kunder.

Zoneterapi er et godt og effektivt supplement til en moderne personalepolitik, et middel til personalepleje, og benyttes allerede af mange virksomheder – med fine resultater. Det handler om en god og aktiv personalepolitik. De faglige kvalifikationer er vigtige, men det handler også om fysisk og psykisk velvære, om et samarbejdsklima, der er præget af gensidig tillid og respekt, og hvor den enkelte føler, at hans eller hendes indsats bliver værdsat.

Tiden er inde til at tænke i helheder

Zone for sundhed tilbyder en gratis prøvebehandling og laver gerne et uforpligtende tilbud, hvor aftalen tilpasses den enkelte virksomhed i forhold til om behandlingen skal foregå i min klinik eller på virksomheden. Varighed og hyppighed af behandlingen aftales individuelt.

Alle former for arbejde – fra kontorarbejdet til det hårde fysiske arbejde – belaster kroppen og giver ofte små eller store skavanker.
Mange virksomhedsledere har valgt at benytte sig heraf, og har erfaret bl.a. mindre sygefravær. Tilfredse medarbejdere og et godt arbejdsklima er en god investering, og fordelene målbare.

 Zoneterapi som tilbud i personaleplejen har vist sig at give bedre velvære og mindre sygefravær

X