Hormonelle lidelser

Hormonelle lidelser

Ændringer og sygdomme i vores hormonsystem kan føre til mange lidelser og problemer. I min klinik oplever jeg oftest klinter med hormonelle problemer i forbindelse med ønsket om at blive gravid, overgangsalderen, stofskiftesygdomme og diabetes.

Ønsket om at blive gravid opfyldes ikke altid så hurtigt, som man ønsker. Der kan være en lang række årsager, både hos kvinden og manden, til at graviditet ikke lykkes. De fleste, der kommer i min klinik, har allerede været igennem test og undersøgelser. Ofte behandler jeg kvinder, der samtidig er i gang med fertilitetsbehandling. Zoneterapien kan i den forbindelse understøtte og øge chancerne for modning, regelmæssig ægløsning og ønsket graviditet.

Overgangsalderen kan medføre en lang symptomer bl.a. hedeture, dårlig søvn og humørsvingninger. Kost og levevis har ofte stor indflydelse. Med zoneterapi arbejder jeg grundigt med hormonsystemet, men også med de andre organer og funktioner, der er vigtige medspillere. Produktionen af østrogen og progesteron hos kvinder er faldende i løbet af overgangsalderen, det er et faktum. Men zoneterapien kan rette op på ubalancen i kroppen, mindske symptomer og give bedre velvære.

Stofskiftesygdomme og diabetes (1) er autoimmune sygdomme, hvor kroppen danner antistoffer mod eget væv. Her kan zoneterapi være med til at afhjælpe symptomer og bringe kroppen i en bedre balance.